Naast een ruim assortiment bieden wij onze klanten ook graag verschillende mogelijkheden om een bestelling te betalen. Iedere betaalmogelijkheid is bij bitiba vrij van extra kosten.  

 

Betalen kan via:

  • iDEAL
  • Bancontact
  • Credit card 
  • PayPal
  • Vooruitbetaling (bankoverschrijving)
  • Achteraf betalen (factuur)
  • Apple Pay

 

Al onze betaalmethoden zijn volledig veilig. Alle persoonlijke informatie (zoals betalingsinformatie, e-mail en adres) en betalingsgegevens worden beschermd door encryptie en door een extra autorisatieproces.   

 

iDEAL

iDEAL is een veilige vorm van internetbankieren waarbij je tijdens de bestelling naar de website van je bank wordt geleid. In de vertrouwde omgeving van je bank kun je de betaling van de bestelling veilig afhandelen. Nadat je een bevestiging van de bank hebt ontvangen keer je terug naar bitiba.nl en ontvang je een bestelbevestiging per e-mail.  

 

Bancontact

Je kunt op twee manier betalen via Bancontact:

 

Mobiele App

Zorg ervoor dat de Bancontact App is geïnstalleerd en ingesteld om de betaling in de volgende stap te voltooien. Bij het afronden van de bestelling ontvang je de instructies om de betaling te voltooien.

 

Bancontact kaart

Vul het kaartnummer en de vervaldatum van je Bancontact kaart in. Je kaartnummer begint met 6703 en bestaat in totaal uit 17 cijfers.

 

Creditcard

Kies je voor betalen met je creditcard? Dan wordt het bestelbedrag gereserveerd op je creditcard en je bestelling zo spoedig mogelijk verzonden. De afschrijving van het bedrag vindt pas plaats nadat je hele bestelling is verzonden. Zo betaal je dus ook achteraf met je creditcard. Wij accepteren MasterCard, Visa, Diners Club en American Express.  

 

PayPal

PayPal is een online betaalsysteem waarmee iedereen met een e-mailadres online betalingen kan verzenden en ontvangen met hun creditcard of bankrekening. Je kunt het bij bitiba gebruiken om veilig, gemakkelijk en snel te betalen. Tijdens het bestelproces kun je ook een PayPal-account openen als je er nog geen hebt.  

 

Vooruitbetaling (bankoverschrijving)

Je hebt de mogelijkheid om de bestelling vooruit te betalen via een bankoverschrijving. Nadat je bestelling geplaatst is ontvang je een e-mail met de informatie die je nodig hebt om de overschrijving in orde te maken.

 

Let hierbij op het volgende:

 

Zodra je betaling door ons verwerkt is, wordt de bestelling voor verwerking vrijgegeven. Vermeld bij de overschrijving altijd je bestelnummer. Wij kunnen je betaling dan snel en makkelijk koppelen aan je klantenaccount. 

 

Maak het juiste bedrag over op onderstaande bankrekening:

Rekeninghouder: bitiba GmbH

IBAN: DE69 7004 0041 0224 0190 01

SWIFT (BIC): COBADEFFXXX

Bank: Commerzbank AG

 

Achteraf betalen (factuur)*

Bij de keuze voor betaling achteraf betaal je via een bankoverschrijving nadat je bestelling is verzonden. De factuur ontvang je enkele dagen nadat de bestelling is verzonden per e-mail. Je kunt je facturen ook altijd bekijken in je 'Mijn bitiba'-account. Deze optie is enkel beschikbaar voor klanten met een factuuradres is Nederland.

 

* Betaling achteraf is mogelijk onder voorbehoud van een positieve kredietwaardigheidscontrole. Deze controle wordt uitgevoerd door een onafhankelijke partner. Details omtrent deze check zijn voor bitiba niet zicht- of beïnvloedbaar. Wanneer achteraf betalen niet mogelijk is in verband met de uitkomst van de controle, dan brengen wij je per e-mail op de hoogte en bieden wij je een andere betaalwijze aan.


Apple Pay

Apple Pay is beschikbaar als betaalmethode voor iOS-apparaten op onze app en mobiele webshop. Je kunt deze betaalmethode selecteren bij het afrekenen. Het is toegankelijk via Safari en je kunt betalen met een gekoppelde betaalkaart. Je betaalt direct via je Apple account. Na het plaatsen van je bestelling word je doorgestuurd naar Apple om de betaling te autoriseren. Na een succesvolle autorisatie wordt je bestelling verwerkt en zo spoedig mogelijk verzonden. Nadat je bestelling verzonden is volgt de afschrijving.