Bij bitiba willen wij dat je bespaart op al je aankopen. Daarom krijg je korting op alle bestellingen boven een bepaald bedrag.

Voor meer informatie over deze korting, klik hier.

Belangrijk:

• Om de korting te activeren in je winkelwagen, denk eraan om op de knop “Korting toepassen” te klikken
  • De korting kan niet gecombineerd worden met andere actiecodes, per bestelling kun je één actiecode inwisselen
  • De korting is geldig op alle bestellingen boven het bestelbedrag zoals vermeld op onze website