Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om van alle actuele acties op de hoogte te zijn.

Inschrijven is heel makkelijk. Als je een klantaccount hebt, dan kun je via “Mijn account” aangeven voor welke categoriën jij graag de bitiba nieuwsbrief wilt ontvangen.

Heb je geen klantenaccount maar wil je wel onze nieuwsbrief ontvangen? Volg dan deze stappen:

1. Ga naar onze nieuwsbrief-pagina.
  2. Vul je e-mailadres in
  3. Selecteer welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen en klik op “Aanmelden”.
  4. Controleer je inbox voor de e-mail ter bevestiging

Klik op de link in de e-mail om de inschrijving te voltooien.