Je kunt je wachtwoord wijzigen via “Mijn account”. Nadat je bent ingelogd klik je op “Mijn gegevens” en vervolgens op “Veranderen” onder “E-mailadres”.

Als je je wachtwoord bent vergeten, klik dan op “Wachtwoord vergeten?” op de login pagina en vul het e-mailadres in dat je bij bitiba hebt geregistreerd. Binnen enkele minuten ontvang je een nieuw wachtwoord per e-mail. Je kunt ook direct een nieuw wachtwoord aanvragen via deze link.